A Început deja producția lui iPhone 5 În Shanghai, conform unor surse interne

1.862 ori
<b>A Început deja producția lui iPhone 5 În Shanghai, conform unor surse interne</b>După scăpări de designuri, componente și informații legate de iPhone 5, acum aflăm că a început producția terminalului la Shanghai, în China. Detaliile vin din Asia dintr-o sursă apropiată de Pegatron, care afirmă că această companie a...

După scăpări de designuri, componente și informații legate de iPhone 5, acum aflăm că a început producția terminalului la Shanghai, în China. Detaliile vin din Asia dintr-o sursă apropiată de Pegatron, care afirmă că această companie a început producția terminalului.

Pegatron este un producător taiwanez, care are fabrici în China și mă miră că nu avem detalii despre Foxconn, producător tradițional de iDevice-uri. Aceeași sursă afirma că noul telefon are un spate din aluminiu și sticlă și asta în vreme ce iPhone 4S folosea un strat din sticlă în partea frontală, dar și în spate. Cel mai interesant aspect al lui iPhone 5 va fi ecranul, care se zvonește că ar fi unul de 4+ inch cu rezoluție Retina și aspect 16:9.

Până acum iPhone-urile ofereau o diagonală de 3.5 inch și aspect 3:2, deci vom avea parte de o schimbare majoră. Personal mă interesează mai mult ce fel de CPU se afla la bordul acestui terminal și ce fel de baterie, mai ales că sunt sigur că noul iPhone va fi unul cu suport pentru tehnologia 4G LTE. Aflați că Foxconn e în continuare în ecuație drept principalul producător de iPad și va produce și unități iPhone 5 împreună cu Pegatron, pregătindu-se pentru o avalanșă de comenzi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×