Achiziţia Motorola de către Lenovo începe în sfârşit să fie fructuoasă; Iată rezultatele financiare Lenovo pe ultimul trimestru din 2018

1.295 ori
<b>Achiziţia Motorola de către Lenovo începe în sfârşit să fie fructuoasă; Iată rezultatele financiare Lenovo pe ultimul trimestru din 2018</b>Motorola este inventatoarea telefonului mobil, dar în ultimul deceniu a avut o evoluţie tumultoasă. A ajuns la Google la un moment dat, pentru a  fi apoi vândută spre Lenovo. După o perioadă de tranziţie lucrurile încep să arate bine

Motorola este inventatoarea telefonului mobil, dar în ultimul deceniu a avut o evoluţie tumultoasă. A ajuns la Google la un moment dat, pentru a  fi apoi vândută spre Lenovo. După o perioadă de tranziţie lucrurile încep să arate bine, iar Lenovo Mobile Business Group a început în sfârşit să culeagă roadele achiziţiei Moto.

Grupul a generat pentru prima oară profit trimestrial în ultimii 5 ani. Ca entitate totală, Lenovo a înregistrat în ultimul trimestru din 2018 venituri de 14 miliarde de dolari, cele mai mari din ultimii 4 ani şi cu 8.5% peste finalul de an 2017. Pe noi ne interesează totuşi zona Mobile mai degrabă. Aceasta a devenit profitabilă pentru prima oară de la achiziţia Motorola din octombrie 2014.

Încă nu e clar câţi bani a generat acel segment, dar ştim că Lenovo a avut un profit net total de 233 de milioane de dolari în ultimele 3 luni din 2018. Contribuţii importante le-au avut diviziile Personal Computers and Smart Devices, Data Center şi Intelligent Devices. Cele 233 de milioane de dolari profit net sunt un salt important faţă de pierderea de 289 de milioane de dolari din aceeaşi perioadă din 2017.

America de Nord pare să fi fost un teritoriu receptiv pentru telefoanele Motorola, aducând o creştere cu 40 de puncte peste media pieţei pentru companie. Lenovo/Moto păstrează locul 2 în preferinţele publicului în America Latină, iar în China veniturile au crescut de 4 ori. Avem ceva cifre şi despre România şi Europa aici, cu 100.000 de telefoane Moto vândute în ultimul an.

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×