Activare de acasa pentru iPhone 3G si o noua versiune a handsetului

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.166 ori
<b>Activare de acasa pentru iPhone 3G si o noua versiune a handsetului</b>Apple are o surpriza pentru noi, conform zvonurilor, care indica faptul ca viitorii clienti ai companiei vor putea achizitiona un iPhone fara abonament, activandu-l apoi acasa. In plus, se pare Steve Jobs si ai lui pregatesc o noua versiune a handsetului....

Apple are o surpriza pentru noi, conform zvonurilor, care indica faptul ca viitorii clienti ai companiei vor putea achizitiona un iPhone fara abonament, activandu-l apoi acasa. In plus, se pare Steve Jobs si ai lui pregatesc o noua versiune a handsetului.

Informatia in legatura cu activarea de acasa a lui iPhone a fost dedusa din faptul ca o noua optiune a aparut in sistemul EasyPay la magazinele Apple. Atunci cand angajatii Apple Store fac o vanzare, ei pot alege si optiunea "Home", in afara de cele 4 de pana acum: Upgradeaza/Schimba actualul iPhone, client nou AT&T cu un singur abonament, client nou AT&T cu un abonament Family si adaugarea unui nou numar la contul existent deja.

Optiunea "Home" nu este activa deocamdata, iar revenind la cel de-al doilea zvon, se pare ca Apple pregateste un model de iPhone 3G cu spatiu de stocare de 32 GB. Cum stim acest lucru? Ei bine, in septembrie 2007, Apple renunta la varianta lui iPhone de 4GB, pentru a face loc celei de 16 GB. Iata ca acum iPhone 3G, in varianta de 8GB nu mai este de gasit la retaileri, indicand sosirea unei versiuni de 32 GB.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×