Allview aniversează 10 ani de la debutul comercial al brandului pe piața din România

1.770 ori
<b>Allview aniversează 10 ani de la debutul comercial al brandului pe piața din România</b>în cadrul unui eveniment ce a avut loc ieri la Fratelli Social Club din București, compania brașoveană Allview ne-a invitat pentru a lua parte la aniversarea de 10 ani de la debutul comercial al brandului pe piața din România, pe scenă...

în cadrul unui eveniment ce a avut loc ieri la Fratelli Social Club din București, compania brașoveană Allview ne-a invitat pentru a lua parte la aniversarea de 10 ani de la debutul comercial al brandului pe piața din România, pe scenă regăsindu-se și câteva nume din televiziune, printre care îi putem aminiti pe Mihai Găinușă, Dezbrăcatu’ și George Buhnici.

Astfel, pe scena impovizată la fața locului au urcat rând pe rând atât manager-ul general Allview, Lucian Peticilă, cât și Dorin Găman, manager operațional în cadrul companiei. Aceștia ne-au vorbit atât despre originea numelui Allview, cât și prezentat unele dintre produsele ce ocupă un loc important în istoria companiei.

Dorin Găman

Aflați că printre cele mai semnificative terminale comercializate de Allview de-a lungul anilor se numără Alldro, prima tabletă cu Android sub brand românesc de pe piață, Q1 Get, primul device cu tastatură qwerty, F3 Sensy, unul dintre primele terminale cu touchscreen, cât și P1 Alldro, acesta din urmă fiind primul smartphone Allview cu Android.

Allview aniversează 10 ani de la debutul comercial al brandului pe piața din România

De asemenea, în cadrul prezentării și-a făcut apariția și Allview X1 Xtreme Mini sub formă de teaser, terminal ce urmează a fi lansat cât de curând într-o ediție limitată. Din câte ați aflat anterior, acesta este nimeni altul decât IUNI U2, device de origine chineză ce vine la pachet cu dotări high-end și o cameră frontală de 4 ultrapixeli.

Moment artistic

Imediat după ce conferința de presă a luat sfârșit, pe scenă am putut vedea o serie de momente artistice muzicale, dans și un show de preparat cocktail-uri. Totodată, Allview a organizat o tombolă prin care s-au oferit 5 tablete prin tragere la sorți pentru cei înscriși în concurs. Ce urare aveți pentru compania brașoveană?

Allview 10 ani

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×