AMD prezintă oficial noul procesor quad core A4-1350, cu consum de până la 3 W

Autor:  | Publicat în:  AMD 1.277 ori
<b>AMD prezintă oficial noul procesor quad core A4-1350, cu consum de până la 3 W</b>în vreme ce Intel se lauda cu o nouă generație de procesoare ce pot ajunge și la un consum de 4.5 W, iată că nici AMD nu sta degeaba și lansează un nou CPU pentru tablete. E vorba despre AMD A4-1350, un procesor quad core despre care discutăm în...

în vreme ce Intel se lauda cu o nouă generație de procesoare ce pot ajunge și la un consum de 4.5 W, iată că nici AMD nu sta degeaba și lansează un nou CPU pentru tablete. E vorba despre AMD A4-1350, un procesor quad core despre care discutăm în următoarele rânduri.

Acest procesor este destinat tabletelor și notebook-urilor, iar numele său complet este AMD Elite Quad Core A4-1350 si produsul se va livra către OEM-uri din octombrie. Frecvența acestui chip este de 1 GHz, iar setupul include și o soluție grafică AMD Radeon HD 8210 tactată la 300 MHz. Avem și suport DirectX 11.1 și un consum de 8 watts, dar AMD promite și că acest procesor va consuma doar 3 W pentru sarcinile banale.

E vorba despre playback video Full HD, streaming YouTube sau alte activități de acest gen. O baterie rezonabilă pe o tabletă sau notebook de nouă generație va asigura o perioadă de funcționare destul de bună. Oare va reuși AMD să obțină o cotă de piață care să conteze cât de cât, având în vedere dominația Qualcomm și implicarea activa Intel pe zona mobile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×