Android 2.2 (Froyo), disponibil in sfarsit pe HTC Desire; detalii despre experienta cu noul OS

2.292 ori
<b>Android 2.2 (Froyo), disponibil in sfarsit pe HTC Desire; detalii despre experienta cu noul OS</b>Iata ca dupa o asteptare destul de lunga, posesorii de terminale HTC Desire au beneficiat in data de 1 august de update-ul over the air la Android 2.2 Froyo. Despre acesta s-a discutat si se discuta intens pe HTC-club.ro, dupa cum puteti vedea aici....

Iata ca dupa o asteptare destul de lunga, posesorii de terminale HTC Desire au beneficiat in data de 1 august de update-ul over the air la Android 2.2 Froyo. Despre acesta s-a discutat si se discuta intens pe HTC-club.ro, dupa cum puteti vedea aici.

Va reamintim ca Android 2.2 vine si cu o noua versiune a interfatei Sense, iar daca nu ati folosit deja un ROM hackuit de XDA Developers, atunci aveti toate motivele sa fiti nerabdatori in legatura cu acest update. In clipa lansarii update-ului s-au promis chiar si sixpack-uri de bere pe acelasi forum HTC Club, pentru prima persoana care posteaza dovezi foto in legatura cu instalarea lui Froyo pe Desire.

Mai aflam ca functia WiFi Hotspot functioneaza perfect...

Atat modele ce opereaza in reteaua Orange, cat si in Vodafone au primit update-ul, iar unii utilizatori mentioneaza probleme cu web browserul, in vreme ce altii se plang de faptul ca prea putine aplicatii se pot instala pe cardul SD al handsetului. Mai aflam ca functia WiFi Hotspot functioneaza perfect si ca Adobe Flash Player 10.1 vine si el cu Froyo.

Captura video 720p este inca un bonus al noului Android, iar intre timp au aparut si plangeri in legatura cu functia Calendar, care ar genera cateva probleme pentru unii utilizatori. Mai multe detalii aflati de aici si puteti posta propria experienta cu Froyo pe Desire, daca doriti.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×