Apple are o soluţie de rezervă în cazul în care butonul Home de pe iPhone 7 nu mai funcţionează: un buton virtual

1.478 ori
<b>Apple are o soluţie de rezervă în cazul în care butonul Home de pe iPhone 7 nu mai funcţionează: un buton virtual</b>Printre noutățile aduse de către terminalele iPhone 7 și iPhone 7 Plus avem și noul buton home, unul care se pare că primește și un backup în caz de eșec. Astfel în cazul în care butonul cu pricina nu mai funcționează, vom fi întâmpinați de către un

iPhone 7 a divizat publicul în două când vine vorba de impresii despre butonul său Home cel nou: unii îl apreciază, alţii simt lipsa celui vechi şi a senzaţiei unice de apăsare. Azi descoperim un lucru inedit despre această dotare şi anume că ea are şi un backup în caz de eşec.

Buton Home iPhone 7

Vă reamintesc că acest buton este unul touch şi nu fizic şi vine la pachet cu un motoraş taptic, ce imită senzaţia apăsării unui buton mecanic. Revenind la subiectul mai sus menţionat, un utilizator al forumului MacRumors, pe numele de iWayne a descoperit că iPhone 7 poate afişa un buton Home virtual pe ecran, dacă informaţiile sistemului arată că butonul Home cel touch e stricat.

Astfel, în cele câteva ore sau zile pe care le aveţi până la service, veţi putea totuşi folosi telefonul. Suntem într-o aparentă tranziţie oricum spre un panou frontal de iPhone fără decupaj pentru buton Home şi oferindu-l doar la nivel virtual, iar această funcţie confirmă abordarea viitoare. Deja Apple are brevete legate de scannere de amprente integrate în panou de display, iar un buton virtual afişat pe ecran nu ar trebui să fie o problemă.

Să sperăm şi că descoperirea legată de butonul virtual de rezervă nu înseamnă şi că trebuie să ne aşteptăm la un val de defecţiuni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×