Ar merge și În România o ofertă ca pentru 10 dolari să primești apeluri nelimitate În orice rețea?

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.015 ori
<b>Ar merge și În România o ofertă ca pentru 10 dolari să primești apeluri nelimitate În orice rețea?</b>în urmă cu câteva săptămâni vă scriam de o ofertă apărută în Franța din partea unui nou operator de telefonie. Pentru 20 de euro primeai un abonament nelimitat în SMS-uri și apeluri, inclusiv rețelele fixe și mobile din SUA, Canada,...

în urmă cu câteva săptămâni vă scriam de o ofertă apărută în Franța din partea unui nou operator de telefonie. Pentru 20 de euro primeai un abonament nelimitat în SMS-uri și apeluri, inclusiv rețelele fixe și mobile din SUA, Canada, România.

T-Mobile din SUA aduce o opțiune de 10 dolari care poate fi activată și de către cei care folosesc o cartelă preplătită. Nu necesită un contract și poate fi dezactivată în orice moment. Poți efectua apelurile în orice rețea mobilă din SUA.

Această opțiune va putea fi accesată din 4 aprilie 2012 în SUA și Puerto Rico. Cred că și la noi în țară ar exista piață pentru astfel de oferte și nu m-aș mira dacă RCS&RDS ar încerca ceva similar după lansarea la scară mai mare a rețelei lor de telefonie via 3G.

întrebarea din titlul este retorică și bănuiesc că ar fi pe placul celor care folosesc telefonul intensiv pe piața de telefonie: apeluri și mesaje în rețea și nu numai.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×