ASUS PadFone 2 prezentat oficial În Taiwan, vine cu procesor quad core, 2 GB RAM; Se poate cumpăra și separat la 620 de dolari!

2.082 ori
<b>ASUS PadFone 2 prezentat oficial În Taiwan, vine cu procesor quad core, 2 GB RAM; Se poate cumpăra și separat la 620 de dolari!</b>Vestea zilei este cu siguranță debutul oficial al lui ASUS PadFone 2, lansat în Taiwan și la Milano, în Italia. Dacă în Taiwan produsul a fost prezentat deja, trimisul nostru la Milano așteaptă debutul acestui device într-un eveniment local...

Vestea zilei este cu siguranță debutul oficial al lui ASUS PadFone 2, lansat în Taiwan și la Milano, în Italia. Dacă în Taiwan produsul a fost prezentat deja, trimisul nostru la Milano așteaptă debutul acestui device într-un eveniment local căruia îi face live blogging. și acum haideți să vedem ce ne rezervă noul hibrid de la ASUS.

Ideea este aceeași: un telefon care se introduce într-o fantă specială a unei tablete, dar fără capac de această dată. Din câte am înțeles nu va exista o tastatură dock pentru acest device, dar acestea sunt doar informațiile inițiale. PadFone 2 se va vinde și separat și se pare că va costa între 620 și 705 dolari, în funcție de spațiul de stocare dorit: 16, 32 sau 64 GB. Terminalul nu dispune de slot microSD, are bateria incorporata și nedetasabila și are și slot microSIM. Mai aflați și că va exista o versiune albă și una neagră a noului PadFone.

ASUS PadFone 2

PadFone 2 vine cu un ecran de 4.7 inch, un Super IPS+ cu rezoluție 720p și luminozitate de 550 unități nits, plus technologia Sharp IGZO la bord. La interior găsim un procesor Snapdragon S4 Pro quad core, iar în spate se afla o cameră de 13 megapixeli cu senzor BSI f/2.4 de la Sony, în vreme ce în partea frontală se afla o cameră de 1.2 megapixeli. PadFone Station este acum mai subțire și mai ușoară, cântărind 514 grame, asta și datorită bateriei mai mici, de 5000 mAh, față de 6600 mAh la primul PadFone Station.

ASUS PadFone 2

PadFone 2 rulează Android Ice Cream Sandwich inițial, dar va primi Jelly Bean imediat după debut. în interiorul telefonului se afla o baterie de 2140 mAh, iar alte dotări includ NFC, LTE și protecție Corning Fit Glass pentru ecran, o soluție mai ușoară folosită și pe Nexus 7. Tableta dispune de un ecran de 10.1 inch, IPS, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli, iar telefonul cântărește acum 135 de grame. PadFone Station 2 va costa 210 dolari și folosește, ca și telefonul un port proprietar cu 13 pini.

ASUS PadFone 2

Revenim cu un hands on de la Milano!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×