Asus va produce un telefon Eee dotat cu Android

1.412 ori
<b>Asus va produce un telefon Eee dotat cu Android</b>Stiam deja ca Asus pregateste un telefon Android pentru 2009, dupa ce am vazut sistemul de operare produs de Google ruland pe un Eee PC zilele trecute. Ei bine, iata ca producatorul taiwanez va lansa si un telefon Eee, care va rula de asemenea sistemul de...

Stiam deja ca Asus pregateste un telefon Android pentru 2009, dupa ce am vazut sistemul de operare produs de Google ruland pe un Eee PC zilele trecute. Ei bine, iata ca producatorul taiwanez va lansa si un telefon Eee, care va rula de asemenea sistemul de operare Android.

Cei de la TechRadar au anuntat ca Johnny Shih, CEO-ul Asus a declarat ca producatorul pregateste un terminal ce va purta brandul Eee si va putea incapea in buzunarul utilizatorului. De asemenea, aflam ca telefonul Eee va suporta playback MP3, va oferi servicii GPS, va putea fi folosit ca un PDA si va suporta servicii de televiziune mobila.

Preluand modelul notebook-urilor Eee, noile handseturi ar trebui sa fie ieftine, aratoase si sa functioneze perfect, fiind bazate pe OS-ul open source furnizat de Google. Asus a afirmat si ca doreste sa porteze Android pe Eee PC-urile sale, cat despre telefonul sau, vom afla mai multe detalii in cadrul showului CES 2009, care debuteaza azi.

Sursa: Unwiredview.com

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×