Cât de bun e Galaxy S20 la captura foto nocturnă şi Zoom? Iată câteva mostre

3.944 ori
<b>Cât de bun e Galaxy S20 la captura foto nocturnă şi Zoom? Iată câteva mostre</b>Mâine este ziua cea mare pentru Samsung, 11 februarie, atunci când vor anunţa seria Galaxy S20. Parcă nici un alt flagship nu a mai înghesuit atâta inovaţie pe 3 telefoane... Ultima sută de metri până la debut

Mâine este ziua cea mare pentru Samsung, 11 februarie, atunci când vor anunţa seria Galaxy S20. Parcă nici un alt flagship nu a mai înghesuit atâta inovaţie pe 3 telefoane... Ultima sută de metri până la debut ne aduce şi scăpări de mostre foto, ba chiar de unele comparative, pentru a înţelege ce upgrade avem la zoom şi captura low light/ Night.

Zvonacul Max Weinbach este la treabă din nou, cunoscut doar de o lună, dar la fel de activ ca @OnLeaks şi Evan Blass. De această dată el a partajat pe Twitter o serie de capturi foto realizate cu telefoane din seria Galaxy S20. Atenţie, nu avem aici de-a face cu camera lui S20 Ultra, ci aparent cu a unui Galaxy S20.

Samsung Galaxy S20 Zoom

(stânga - standard / dreapta - zoom 30x)

Ceea ce vedem la testele de zoom reprezintă fotografia originală şi apoi varianta cu zoom 30x, pe acea cutie cu jocul Sega Genesis. Aş zice că avem destul zgomot şi distorsionare, dar pentru 30X pe un telefon zic că e OK. Comparabil cu Huawei P30 anul trecut aş spune.

Galaxy S20

Test foto Night (stânga - Galaxy S10 / dreapta - Galaxy S20)

Mai interesant e al doilea set de fotografii, cel cu captura Night. Vă amintiţi probabil că Galaxy S10 nu prea a făcut furori la acest capitol, cu modul Night activat automat şi fără prea mult control asupra sa. Huawei P30 era mult mai bun şi doar actualizări ulterioare au făcut ca S20 să fie mai bun noaptea, dar tot fără a depăşi rivalii.

Acum Max Weinbach publică o serie de capturi foto realizate noaptea cu Galaxy S10 şi apoi cu Galaxy S20. S10 prinde bezna absolută, iar S20 îţi arată că ai şi pământ la baza acelor copaci şi ce culoare are el.  În captura realizată cu Galaxy S20 vedem mai clar şi silueta acelei jucării de la baza copacului, dar şi culoarea sa.

Galaxy S20

Test foto Night (stânga - Galaxy S10 / dreapta - Galaxy S20)

În al doilea set de cadre vedem o serie de case şi un gard înalt lângă ele, plus pomişori, capturate cu S10. În fotografiile realizate cu Galaxy S20 vedem că există şi gazon şi se delimitează mai bine ferestrele caselor din acea comunitate. Sursele de lumină nu mai sunt atât de estompate şi avem o paletă mai largă de culori. Vedem chiar şi ceva detalii de la interiorul casei din dreapta. Sunt mai puţine artefacte şi fotografiile sunt clar mai luminoase

Galaxy S20

Test foto Wide-Angle (stânga - Galaxy S10 / dreapta - Galaxy S20)

A treia comparaţie se face la nivel de captură wide angle, unde parcă prefer captura cu Galaxy S10, pentru că are culori ceva mai vii. Cea cu S20 pare puţin mai ştearsă şi nu îmi dă senzaţia că prinde un unghi mai larg. E doar o chestiune de timp până scăpa şi capturi video, doar că nu stiu cum le savurăm pe cele 8K...

Per total sunt impresionat de captura Night până acum, dar la zoom cred că mai bine îl aşteptăm pe S20 Ultra cu al său Space Zoom… La wide nu sunt mare fan al culorilor, dar acestea sunt doar prototipuri și așteptăm telefoanele finale. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×