Ce fac fetele la baie cu telefonul mobil... in Franta?

Autor:  | Publicat în:  Aspecte Sociale 2.482 ori
<b>Ce fac fetele la baie cu telefonul mobil... in Franta?</b>Un studiu efectuat in Franta arata ca femeile din tara proaspat sarbatorita cu o saptamana in urma merg la baie cu telefonul mobil, in proportie de 14%. Asta spre deosebire de barbati, dintre care doar 4% se duc la baie insotiti de handset. De ce acest...

Un studiu efectuat in Franta arata ca femeile din tara proaspat sarbatorita cu o saptamana in urma merg la baie cu telefonul mobil, in proportie de 14%. Asta spre deosebire de barbati, dintre care doar 4% se duc la baie insotiti de handset. De ce acest numar ridicat de femei care sunt insotite in acel spatiu intim de terminale mobile? Aflati mai jos.

Printre variante se numara: clasicele jocuri, nelipsite in momentele de plictiseala, mesajele text, trimise din nou din plictiseala, instant messagingul (nimic nu se compara cu o sesiune de mess din le toilette) sau pur si simplu pentru a nu rata un apel important. Revenind la sondaj, acesta arata ca 34% dintre persoanele cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani isi vor intrerupe dusul sau baia pentru a raspunde la telefon.

8% dintre cei chestionati ar opri dusul pentru a citi un mesaj text, dupa cum arata studiul efectuat de catre cei de la mBlox. Ce inseamna asta? Avem nevoie de telefoane rezistente la apa, de amplificatoare de semnal wireless in baie si poate chiar de accesorii cu bureti si gel de dus pentru telefonul mobil.

ALERTĂ PREȚ BUN! A reapărut LG G6 la prețul de 2183 lei pe QuickMobile! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×