comScore: Apple rămâne no. 1 În SUA pe smartphone-uri

Autor:  | Publicat în:  Statistici telefone 886 ori
<b>comScore: Apple rămâne no. 1 În SUA pe smartphone-uri</b>Apple nu a lansat niciun smartphone nou în primul trimestru din 2013, dar asta nu a împiedicat compania americană cu sediul în Cupertino să rămână pe prima poziție ca market share în SUA și chiar să fie pe un trend pozitiv. &nbsp; Datele...

Apple nu a lansat niciun smartphone nou în primul trimestru din 2013, dar asta nu a împiedicat compania americană cu sediul în Cupertino să rămână pe prima poziție ca market share în SUA și chiar să fie pe un trend pozitiv.

Datele furnizate de către comScore relevă o creștere de 2.7%. Samsung se află tot pe un trend pozitiv cu 0.7%, iar HTC, Motorola și LG sunt pe un ușor trend descendent.

Totuși, Android este pe locul I ca și sistem de operare cu 52% market share. BlackBerry și Symbian sunt în scădere, Microsoft a crescut cu 0.1%, iar iOS cu 2.7%. Vă dați seama că toate eforturile Microsoft au fost în zadar, procentul mi se pare infim și nu știu dacă în viitorul apropiat se va schimba.

Trebuie să vă atrag atenția că datele de mai sus sunt valabile pentru Statele Unite ale Americii. Feature phone-urile sunt pe cale de dispariție. Vorbim și de una dintre cele mai mature piețe telecom din lume.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×