Conceptul Sony XTRUD permite upgrade-uri hardware

Autor:  | Publicat în:  Concepte 1.067 ori
<b>Conceptul Sony XTRUD permite upgrade-uri hardware</b>Un designer ne propune o variantă de smartphone Android caruia îi putem face ușor upgrade-uri hardware, dar în același timp putem să personalizăm și carcasa terminalului. Sony XTRUD, imaginat de către designer-ul Francois Rybarczyk, va fi cu...

Un designer ne propune o variantă de smartphone Android caruia îi putem face ușor upgrade-uri hardware, dar în același timp putem să personalizăm și carcasa terminalului. Sony XTRUD, imaginat de către designer-ul Francois Rybarczyk, va fi cu siguranță un smartphone foarte apreciat de către cei care vor să își ducă configurația hardware la următorul nivel.

 
Sony XTRUD va lăsa utilizatorii să facă upgrade-uri o dată cu trecerea timpului, pentru a rămâne cu device-ul la ultimele cerințe în materie de hardware dar și de software. Vom putea schimba și culoarea telefonului de câte ori dorim foarte ușor. Conceptul XTRUD va dispune de un sistem modular cu ajutorul căruia veți putea schimba vechile display-uri, bateriile, camera foto și poate chiar și placa de bază, fără a cheltui mulți bani pentru un nou smartphone.

sony_phone4.jpg

 
Device-ul va fi produs din aluminiu sau plastic și va avea un profil foarte subțire. Rybarczyk își imaginează un preț de pornire de 199$ - probabil fără contract - deși majoritatea operatorilor nu vor fi interesați de vânzarea unui astfel de terminal datorită pierderii cumpărătorilor de smartphone-uri în anii următori, clienții actuali dorind să-și cumpere doar componente pentru a actualiza terminalul cu ultimele tendințe în materie de hardware. Voi ați prefera un astfel de device în viitor?

Mai multe imagini, aici.

Acest articol e parte a concursului, al carui regulament îl puteți citi aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×