Produse evoMAG.ro

CyanogenMod a trecut de 1 milion de descărcări și pregătește un magazin de aplicații dedicat

Autor:  | Publicat în:  Cyanogen 904 ori
<b>CyanogenMod a trecut de 1 milion de descărcări și pregătește un magazin de aplicații dedicat</b>Frumusețea telefoanelor Android stă și în faptul că poți instala un custom ROM și nu te plictisești niciodată de interfața telefonului tău. Unul dintre cele mai cunoscute custom ROM-uri world wide este CyanogenMod care recent a trecut de 1...

Frumusețea telefoanelor Android stă și în faptul că poți instala un custom ROM și nu te plictisești niciodată de interfața telefonului tău. Unul dintre cele mai cunoscute custom ROM-uri world wide este CyanogenMod care recent a trecut de 1 milion de descărcări.

Echipa CyanogenMod se gândește să lanseze un magazin de aplicații distinct. Au propus această idee către Amazon, dar nu s-a bucurat de suportul scontat din partea Amazon. Acest market ar fi deschis către: emulatoare, aplicații rootate. Ar fi un spațiu mai liber în fiecare dezvoltator să aducă aplicații care să pună în valoare funcțiile unui smartphone Android.

Se deschide și o cutie a Pandorei. Pe acolo și-ar putea face loc și aplicații third party cu rol în a fura date importante de pe telefon. Vorbim de o logistică care este greu de pus în practică și pentru Google în Android Market, ce să mai zic de echipa mică de la CyanogenMod.

Vom vedea dacă marketul pe care speră să-l lanseze va avea o parte din succesul custom ROM-ului pe care l-au creat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×