Două noi imagini cu LG Nexus 5X apar pe web, de această dată şi în nuanţa "mint"

Autor:  | Publicat în:  LG 1.244 ori
<b>Două noi imagini cu LG Nexus 5X apar pe web, de această dată şi în nuanţa "mint"</b>Cred că nici unul dintre telefoanele Nexus şi nici una dintre tabletele Nexus nu au avut parte de at&acirc;t de multe scăpări că generaţia 2015 de handseturi Nexus. E vorba de modelele produse de Huawei şi LG, &icirc;n special cel LG fiind...

Cred că nici unul dintre telefoanele Nexus şi nici una dintre tabletele Nexus nu au avut parte de atât de multe scăpări că generaţia 2015 de handseturi Nexus. E vorba de modelele produse de Huawei şi LG, în special cel LG fiind fotografiat de multiple ori. Azi vedem două noi imagini cu terminalul, care dezvăluie şi o nouă nuanţa pentru el.

Până acum LG Nexus 2015, sau cum e cunoscut mai nou LG Nexus 5X îşi făcuse apariţia pe alb sau negru, dar azi apare într-o nuanţă cunoscut că "mint", sau pe româneşte "mentă", un fel de verde foarte deschis, spre gri. Ştim că acest smartphone, împreună cu Huawei Nexus 2015 va fi anunţat pe 29 septembrie, în cadrul unui eveniment special Google.

Două noi imagini cu LG Nexus 5X apar pe web, de această dată şi în nuanţa "mint"

Modelul Nexus produs de LG va avea diagonală mai mică decât Huawei Nexus 2015, adică 5.2 inch şi va suporta o rezoluţie Full HD. Zvonurile vorbesc despre un CPU Snapdragon 808 pe LG şi Snapdragon 810 mai nou pe cel Huawei, deşi o perioadă se vehiculase Snapdragon 820 pentru ambele terminale Marshmallow. Ele împart şi difuzoare frontale, scanner de amprente în spate şi camere puternice, LG Nexus 5X urmând să aibă un senzor de 13 MP.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×