Foloseste Nokia 5800 XpressMusic acum, pe site-ul demo Nokia

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.169 ori
<b>Foloseste Nokia 5800 XpressMusic acum, pe site-ul demo Nokia</b>Nokia 5800 XpressMusic, popularul telefon cu touchscreen al finlandezilor merita toate atentia noastra, iar daca nu mai aveti rabdare pana la lansarea sa, puteti incerca un demo online al handsetului, disponibil aici. Veti putea vedea platforma S60,...

Nokia 5800 XpressMusic, popularul telefon cu touchscreen al finlandezilor merita toate atentia noastra, iar daca nu mai aveti rabdare pana la lansarea sa, puteti incerca un demo online al handsetului, disponibil aici.

Veti putea vedea platforma S60, editia a cincea in actiune, iar telefonul soseste cu o camera de 3.2 megapixeli cu autofocus si lentila Carl Zeiss, plus blitz dual-LED si un display de 3.2 inchi. Acesta din urma va afisa imagini la o rezolutie de 640 x 360 pixeli, iar printre dotarile lui Nokia "Tube" se mai numara si GPS, WiFi si un slot microSD.

Cu toate ca ii cunoastem specificatiile telefonului, nu ne putem imagina cum arata experienta de utilizare a sa. Aici intra in actiune site-ul despre care v-am vorbit, ce va permite sa va "jucati" cu telefonul chiar acum. Aceasta initiativa nu este prima de acest gen, de vreme ce recent si T-Mobile a pus la dispozitie publicului sau un site unde puteam simula utilizarea primului handset Android, G1.

Micro-site-ul Nokia va ofera un preview asupra lui S60 Touch, posibilitatea de a naviga pe noul terminal Nokia si de a admira tastatura virtuala in actiune.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×