Fotografii cu macheta lui Sony Xperia Z5 ne oferă o privire mai detaliată asupra design-ului adus de japonezi

1.424 ori
<b>Fotografii cu macheta lui Sony Xperia Z5 ne oferă o privire mai detaliată asupra design-ului adus de japonezi</b>IFA 2015 ar putea fi și locul &icirc;n care Sony Xperia Z5&nbsp;va&nbsp;debuta oficial. Și acesta nu va sosi singur, ci alături de modele ca Xperia Z5 Compact, respectiv Xperia Z5 Ultra, un phablet care aparent va adopta un panou cu rezoluție 4K Ultra...

IFA 2015 ar putea fi și locul în care Sony Xperia Z5 va debuta oficial. Și acesta nu va sosi singur, ci alături de modele ca Xperia Z5 Compact, respectiv Xperia Z5 Ultra, un phablet care aparent va adopta un panou cu rezoluție 4K Ultra HD și alte specificații de top.

Astăzi însă, aruncăm o privire doar asupra lui Sony Xperia Z5, sau mai bine zis asupra unei machete ce a fost surprinsă în fotografii. Deși vorbim despre o nouă generație Xperia Z, așa cum ne-am obișnuit, design-ul nu va avea parte de mari schimbări, focusul fiind pus pe partea hardware în special.

Fotografiile din cadrul acestui articol ne dezvăluie prezența unui port microUSB v2.0, a unui jack audio 3.5 și a unui buton power/unlock alungit sub care se va ascunde și un scanner pentru amprente. Tot pe partea din dreapta avem și butoanele de volum poziționate într-un loc nu tocmai potrivit, dar și butonul pentru camera foto.

Potrivit zvonurilor anterioare, ne așteptăm că noul Xperia Z5 să aducă 4 GB memorie RAM, o cameră foto principală de 21.5 megapixeli, un procesor Qualcomm Snapdragon 810 octa-core și un panou cu rezoluție Quad HD.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×