Ghiceste smartphone-ul: un slider HTC cu Android la bord, in teste la FCC

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.158 ori
<b>Ghiceste smartphone-ul: un slider HTC cu Android la bord, in teste la FCC</b>Desi telefonul din imagine arata de parca ar fi fost supus la torturi de catre Terminator, sliderul HTC este de fapt intr-o sesiune de teste marca FCC. Aceasta autoritate americana (care combina CNA-ul si OPC-ul cu alte atributii tehnologice) se ocupa cu...

Desi telefonul din imagine arata de parca ar fi fost supus la torturi de catre Terminator, sliderul HTC este de fapt intr-o sesiune de teste marca FCC. Aceasta autoritate americana (care combina CNA-ul si OPC-ul cu alte atributii tehnologice) se ocupa cu aprobarea terminalelor electronice pentru piata din SUA.

Deocamdata nu cunoastem numele acestui model HTC, dar stim ca el vine cu un ecran de mari dimensiuni (posibil cu diagonala cuprinsa intre 3.7 si 4.3 inchi), o tastatura glisanta QWERTY cu 4 randuri si optiuni de conectivitate variate. La acest din urma capitol putem detalia, astfel ca modelul cu nume de cod HTC PD42100 va opera in retele CDMA 2000, GSM 850 si EV-DO Rev. A.

Handsetul va suporta si Bluetooth si WiFi 802.11 b/g/n in frecvente de 2.4 GHz. Zvonurile afirma ca telefonul din imagine va include un procesor de 1.2 GHz si un display de 4 inchi, aceasta diagonala fiind confirmata de catre Engadget prin folosirea unei rigle si a teoremei lui Pitagora :)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×