Gionee lansează noul phablet Gpad G5, cu prețul de 247 de dolari și procesor hexa core

Autor:  | Publicat în:  Gionee 584 ori
<b>Gionee lansează noul phablet Gpad G5, cu prețul de 247 de dolari și procesor hexa core</b>Gionee a lansat astăzi un nou phablet, care cu puțin noroc ar putea fi rebranduit într-un viitor device autohton. E vorba despre Gionee Gpad G5, care costă 247 de dolari și vine cu un procesor hexa core. &nbsp; Acest device va fi disponibil online...

Gionee a lansat astăzi un nou phablet, care cu puțin noroc ar putea fi rebranduit într-un viitor device autohton. E vorba despre Gionee Gpad G5, care costă 247 de dolari și vine cu un procesor hexa core.

Acest device va fi disponibil online în următoarele zile pe piața asiatică și va rula Android 4.4 KitKat. Avem de-a face cu un phablet dual SIM cu ecran HD IPS de 5.5 inch și protecție Dragontrail AGC, iar rezoluția sa este de 1280 x 720 pixeli. Phabletul are la interior un procesor hexa core Cortex A7 de 1.5 GHz și GPU Mali 450 MP, plus 1 GB RAM. în spatele acestui nou venit se afla o cameră de 8 MP cu blitz LED, iar în zona frontală avem o cameră de 2 MP.

Gionee Gpad G5

Beneficiem și 8 de GB stocare și de slot microSD, iar pe partea de conectivitate avem WiFi, Bluetooth 4.0, GPS, radio FM și 3G. Acest model vine pe alb sau negru, măsoară 7.9 mm în grosime și cântărește 104.6 grame. El integrează o baterie de 2400 mAh, care oferă până la 288 ore de funcționare în standby și până la 15 ore de convorbiri 2G. G5 îi urmează rapid lui G4, care a fost lansat în februarie, cu display HD îS de 5.7 inch și camera de 13 MP.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×