Gionee S10 este anunțat pe piața chineză; vine cu 4 camere foto, 6 GB RAM și procesor Helio P25

1.281 ori
<b>Gionee S10 este anunțat pe piața chineză; vine cu 4 camere foto, 6 GB RAM și procesor Helio P25</b>Nu doar Huawei a lansat astăzi pe piața chineză noi smartphone-uri, ci și compania Gionee. Aceasta a prezentat modelele S10, S10B și S10, produse similare ce se diferențiază prin dotările hardware pe care le oferă la pachet. Toate oferă în schimb o cameră

Nu doar Huawei a avut astăzi pregătit un eveniment de presă pe piața din China, ci și Gionee care a dezvăluit smartphone-ul S10 echipat cu 4 camere foto. Produsul de față va fi disponibilă spre achiziție începând din data de 9 iunie și aflați că acesta primește și alte două variante care se diferențiază prin dotări hardware ceva mai slabe și desigur printr-un preț mai accesibil de comercializare.

Gionee S10

Primul de pe listă și totodată varianta high-end de aici este Gionee S10, telefon ce pune la bătaie un display de 5.5 inch cu rezoluție Full HD, o construcție metalică și 4 camere foto. Avem un modul foto dual pe spate compus dintr-un senzor principal de 16 megapixeli și unul secundar de 8 megapixeli, setup cu bliț dual-tone și deschidere f/1.8. Și în față primim o cameră duală compusă dintr-un senzor de 20 megapixeli și un altul de 8 megapixeli.

Avem la interior un procesor octa-core MediaTek Helio P25, 6 GB memorie RAM și 64 GB spațiu intern de stocare + slot microSD de până la 128 GB. Telefonul aduce și o baterie de 3450 mAh, iar prețul va fi de 380 dolari.

Gionee S10B

În continuare îl remarcăm pe Gionee S10B, handset care se mulțumește cu 3 camere foto. Pe spate întâlnim un setup dual (13 mpx + 5 megapixeli), iar în partea frontală o cameră de 16 megapixeli pentru captura selfie. Avem și aici un display de 5.5 inch cu rezoluție Full HD, dar procesorul ales este un model octa-core MediaTek Helio P10 alături de care ni se oferă și 4 GB memorie RAM. Spațiul de stocare disponibil este de 64 GB, iar la interior avem și bateria de 3700 mAh. 

Gionee S10C

Nu în ultimul rând avem modelul de buget Gionee S10C ce oferă un display HD de 5.2 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon 427 și 4 GB memorie RAM. Avem o baterie de 3100 mAh la pachet, 32 GB de stocare flash, o cameră selfie de 13 megapixeli și o cameră foto principală de 16 megapixeli. Prețul acestui handset va fi de doar 233 dolari și este deja disponibil la vânzare. 

Posibil să vedem toate aceste smartphone-uri integrate pe plan local și de către cei de la Allview în perioada următoare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×