Gionee S6 Lite (GN5001S) este certificat de TENAA; smartphone entry-level cu display de 5 inch și 1 GB RAM

624 ori
<b>Gionee S6 Lite (GN5001S) este certificat de TENAA; smartphone entry-level cu display de 5 inch și 1 GB RAM</b>La mijlocul lunii noiembrie, Gionee dezvăluia smartphone-ul S6, un terminal arătos cu dotări mid-range ce vine cu port USB Type-C și 3 GB RAM. Din c&acirc;te aflăm prin intermediul unei certificări TENAA, compania chineză pregătește la ora...

La mijlocul lunii noiembrie, Gionee dezvăluia smartphone-ul S6, un terminal arătos cu dotări mid-range ce vine cu port USB Type-C și 3 GB RAM. Din câte aflăm prin intermediul unei certificăriTENAA, compania chineză pregătește la ora actuală și o versiune Lite a sa, model cu display HD de 5 inch.

Acesta va sosi cu procesor quad-core de 1.3 GHz, cu 1 GB memorie RAM, dar și cu 16 GB spațiu intern de stocare + slot microSD de până la 128 GB. Telefonul ne oferă o cameră foto principală de 8 megapixeli, un senzor frontal de 5 megapixeli, conectivitate 4G LTE și sistemul de operare Android 5.1 Lollipop.

Ni se dezvăluie că Gionee S6 Lite (GN5001S) va sosi într-un corp metalic cu grosime de 6.5 mm, urmând a fi disponibil pe negru și auriu. Ținând cont de faptul că modelul phablet denumit Gionee S6, este vândut la un preț de 270 dolari, ne-am putea ca acesta să ajungă pe piață sub pragul de 170-180 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×