Google Earth, disponibil acum pe Android

Autor:  | Publicat în:  Android 1.365 ori
<b>Google Earth, disponibil acum pe Android</b>Dupa cum anunta chiar Google cu o luna in urma, telefonul Nexus One este o platforma excelenta pentru a rula Google Earth. Acest avantaj se datoreaza procesorului de 1 GHz, graficii 3D suportate de terminal si OS-ului Android 2.1. Iata ca acum Google a...

Dupa cum anunta chiar Google cu o luna in urma, telefonul Nexus One este o platforma excelenta pentru a rula Google Earth. Acest avantaj se datoreaza procesorului de 1 GHz, graficii 3D suportate de terminal si OS-ului Android 2.1. Iata ca acum Google a anuntat lansarea lui Google Earth for Android, cea mai rapida versiune mobila a lui Google Earth , cu un framerate rezonabil si o rezolutie de 800 x 480 pixeli.

Odata cu lansarea acestei versiuni a serviciului, Google prezinta oficial si leyerul Roads, o functie populara in versiunea desktop a lui Google Earth. Roads va va permite sa aflati unde sunteti si ce sosele folositi in vreme ce calatoriti, suprapunand drumurile principale imaginilor din satelit.

In plus, aflam ca noua versiune de Google Earth, in varianta mobila, suporta recunoastere vocala si opereaza cu ajutorul vocii utilizatorului. Spre exemplu, daca rostiti cuvintele "Turnul Eiffel", sau "escapada romantica la Roma", veti gasi cele mai potrivite locatii pentru aceste cautari vocale. La aceasta functie isi aduc portul Google Search for voice si Google Local Search.

Google Earth este disponibil acum prin Android Market pe majoritatea terminalelor care vin cu Android 2.1 la bord.

Google Earth, disponibil acum pe Android

Google Earth, disponibil acum pe Android

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×