Google Maps, varianta S60 acum in versiunea 2.2

1.239 ori
<b>Google Maps, varianta S60 acum in versiunea 2.2</b>Cea mai importanta aplicatie navigationala mobila, Google Maps este acum disponibila in versiunea 2.2 pentru terminalele ce folosesc platforma S60. In cazul in care ati crezut ca Nokia Maps merita toata atentia dumneavoastra, ar fi bine sa incercati si...

Cea mai importanta aplicatie navigationala mobila, Google Maps este acum disponibila in versiunea 2.2 pentru terminalele ce folosesc platforma S60. In cazul in care ati crezut ca Nokia Maps merita toata atentia dumneavoastra, ar fi bine sa incercati si aceasta varianta.

Noua versiune de Google Maps soseste cu programul mijloacelor de transport in comun in 60 de orase din lume, plus rezultate ale cautarii afisate mai rapid si continuturi generate de utilizatori. Printre acestea se numara si "note" date diferitelor firme plasate pe harta, cel mai probabil restaurante, hoteluri sau puburi.

Google Maps varianta 2.2

Functia Directions va ofera acum posibilitatea sa aflati rutele tuturor autobuzelor din orasul in care va aflati si orarul acestora. In ce priveste ratingul anumitor institutii/locatii, notele sunt date prin intermediul recenziilor utilizatorilor, cum sunt turistii care scriu bloguri dupa ce au vizitat un anumit aeroport sau restaurant celebru. Pentru a descarca cea mai noua versiune a lui Google Maps 2.2 pentru S60 accesati aceasta adresa asta.
Sursa:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×