Google Play Services actualizate succesiv; Google Fit Preview lansat, noi elemente de interfață și alte modificări

930 ori
<b>Google Play Services actualizate succesiv; Google Fit Preview lansat, noi elemente de interfață și alte modificări</b>Google Play Services 6.1 a fost pus la dispoziția utilizatorilor astăzi, urmat rapid de o actualizare 6.1.07 și apoi de 6.1.11. în cadrul lui Google I/O din acest an am aflat că Play Services va primi un update o dată la 6 săptămâni. &nbsp;...

Google Play Services 6.1 a fost pus la dispoziția utilizatorilor astăzi, urmat rapid de o actualizare 6.1.07 și apoi de 6.1.11. în cadrul lui Google I/O din acest an am aflat că Play Services va primi un update o dată la 6 săptămâni.

Actualizările de azi sunt destul de importante și ele includ modificări de UI, cu un nou header pentru aplicație și noi opțiuni pentru Google Play Games. Printre ele se număra posibilitatea de a vă trece profilul pe Ascuns. Play Games are și o bară XP nouă, care se animă atunci când utilizatorul pornește un nou joc. și interfața din zona Achievements e complet nouă. De asemenea zona de analytics a fost îmbunătățită, cu un nou tool de Ecommerce care oferă detalii mai ample despre clickuri, vizualizări și alte informații.

Google Fit a primit un developer preview nou, permițând dezvoltatorilor să testeze aplicațiile lor de fitness în tandem cu orice device Android. Nu puteți descărca softurile necesare de la Google, ci folosind acest link. Pachetul software a fost aprobat și verificat de Google, deci este OK. Găsiți aici și linkuri de download separate pentru pentru fiecare serviciu Play dorit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×