Google+ Collections se lansează astăzi; iată ce vom putea face cu noua funcție

Autor:  | Publicat în:  Google 1.026 ori
<b>Google+ Collections se lansează astăzi; iată ce vom putea face cu noua funcție</b>Prin intermediul unei postări din partea celor de la Google, se pare că astăzi pe data de 4 mai va fi lansat oficial serviciul Google+ Collections. Această nouă funcție va fi disponibilă pentru moment doar &icirc;n cazul platformei web și pentru...

Prin intermediul unei postări din partea celor de la Google, se pare că astăzi pe data de 4 mai va fi lansat oficial serviciul Google+ Collections. Această nouă funcție va fi disponibilă pentru moment doar în cazul platformei web și pentru terminalele Android, urmând ca utilizatorii de iOS să o primească ceva mai târziu.

După cum și numele său ne sugerează, Google+ Collections este o modalitate prin care vor putea crea colecții de fotografii, link-uri și videoclipuri în funcție de preferințe. De asemenea, ni se oferă posibilitatea de distribuire a acestor colecții cu prietenii de pe Google+.

Din punct de vedere al conceputului, Collections pare foarte similar cu platforma Pinterest unde utilizatorii își împart galeriile de fotografii cu ceilalți. Totuși, nu putem să nu remarcăm faptul că rețeaua de socializare Google+ nu a ajuns atât de populară pe cât se aștepta, iar aceste inițiative aduse de către companie par a fi doar metode de atragere a unor noi utilizatori.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×