Heidi Klum, bodypaintig pentru LG Rumor2

Autor:  | Publicat în:  LG 1.154 ori
<b>Heidi Klum, bodypaintig pentru LG Rumor2</b>In vreme ce Sony Ericsson o are pe Maria Sharapova ca reprezentant sexy al brandului sau, LG si-a asociat imaginea cu Heidi Klum, model care face reclama noului handset LG Rumor2, prin intermediul unui poster in care vedeta este pictata pe corp. Promotia...

In vreme ce Sony Ericsson o are pe Maria Sharapova ca reprezentant sexy al brandului sau, LG si-a asociat imaginea cu Heidi Klum, model care face reclama noului handset LG Rumor2, prin intermediul unui poster in care vedeta este pictata pe corp.

Promotia se axeaza pe customizarea telefonului, prin intermediul partii din spate a carcasei, care poate fi schimbata dupa dorinta clientului. Pentru a sublinia faptul ca designul carcasei poate fi modificat in fel si chip, LG a creat o campanie de advertising care o prezinta pe Heidi Klum acoperita cu imaginile unor fluturi, exact ca si una dintre carcasele lui Rumor2.

Reclama va aparea in saptamanale si reviste lunare de moda, plus exista si bannere online cu aceeasi imagine. De asemenea, compania va crea o serie de episoade online, prezentate de Heidi, in care fashionisti in devenire vor incerca sa creeze o carcasa originala, care sa faca parte dintr-o colectie exclusivista.

Primul clip prezinta superbul model vorbind despre telefon, designul sau ce are ca tema fluturii si concursul respectiv. Competitia presupune ca participantii sa creeze un clip video de 15, pana la 30 de secunde in care sa isi exprime stilul propriu.

[Via: Mediapost.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×