HTC lansează platforma Change, campanie de promovare cu Robert Downey Jr. În centru (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.126 ori
<b>HTC lansează platforma Change, campanie de promovare cu Robert Downey Jr. În centru (Video)</b>HTC a dat startul campaniei de promovare Change, care îl are în centru pe Robert Downey Jr. și o mulțime de semnificații pentru inițialele "H", "T" și "C", printre care și "Hold the Cat". Un prim clip poate fi admirat mai jos. &nbsp; ​...

HTC a dat startul campaniei de promovare Change, care Îl are În centru pe Robert Downey Jr. și o mulțime de semnificații pentru inițialele "H", "T" și "C", printre care și "Hold the Cat". Un prim clip poate fi admirat mai jos.
Â

​

Vedem și o altă interpretare a inițialelor, sub numele de "hipster troll carwash" sau "humongous tinfoil cataraman", adică o ambarcațiune enormă din folie de aluminiu. Din câte am văzut există și varianta "Hot Tea Catapult" (catapulta cu ceai fierbinte) și "Hog Tied Down" (porc legat), care nu cred că le va plăcea ecologiștilor.

Inițial ne așteptăm ca Downey Jr. să apară În reclame că Iron Man sau măcar Tony Stark, dar el apare doar ca un gânditor vedeta Într-un comitet de conducere al unei companii, probabil HTC. Deși reclama este bine făcută, este un ușor element de neseriozitate care face acest brand de smartphone puțin cam prea jucăuș. Va reuși să dea HTC lovitura cu această campanie? Merită ea un miliard de dolari?
Â

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×