HTC oferă acum 100 GB de stocare Google Drive În cloud, la achiziția unui One M8, One Max și One Remix

Autor:  | Publicat în:  HTC 705 ori
<b>HTC oferă acum 100 GB de stocare Google Drive În cloud, la achiziția unui One M8, One Max și One Remix</b>Pe măsură ce trece timpul, cresc și beneficiile serviciilor cloud, cu tot mai multă stocare oferită bonus. Cu câteva luni în urma primeam extra stocare în SkyDrive, și ASUS marea oferta WebStorage, iar azi HTC anunță că oferă 100 GB de...

Pe măsură ce trece timpul, cresc și beneficiile serviciilor cloud, cu tot mai multă stocare oferită bonus. Cu câteva luni în urma primeam extra stocare în SkyDrive, și ASUS marea oferta WebStorage, iar azi HTC anunță că oferă 100 GB de stocare în Google Drive.

Practic, prin programul HTC Advantage primim un bonus de 50 GB în Drive, față de cantitatea de GB pe care o aveam deja. Dublarea de stocare se aplică la achiziționarea unui terminal HTC One M8, HTC One Max, HTC One Remix, HTC Desire 816 sau HTC Desire 610. Acest beneficiu este garantat pe 2 ani, apoi veți fi nevoiți să plătiți sau să vă descurcați cu cei 15 oferiți gratuit de către Google.

între timp, HTC anunța și că terminalele din 2013, adică modele ca HTC One, Butterfly S sau HTC One Mini și Desire 601 primesc un bonus de 25 GB. Oferta se aplică doar după upgrade-ul la HTC Sense 5+ sau HTC Sense 6. Trebuie doar să deschideți aplicația Google Drive pe telefon dacă doriți să vă revendicați ofertele.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×