HTC One A9 își face apariția într-o nouă fotografie; taiwanezii nu renunță la marginile uriașe de pe panoul frontal

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.204 ori
<b>HTC One A9 își face apariția într-o nouă fotografie; taiwanezii nu renunță la marginile uriașe de pe panoul frontal</b>Deși inițial ne așteptam ca următorul smartphone pregătit de către HTC să fie unul cu dotări de flagship, ulterior am ajuns la concluzia că vom avea parte doar de un device cu specificații mid range, terminal numit HTC One A9. Astăzi vedem și...

Așa cum vă informam cu o săptămână în urmă, cei de la HTC ne pregătesc lansarea a două terminale pentru lunile ce urmează, device-uri printre care se va afla și modelul mid-range HTC One A9. Astăzi vedem și o nouă fotografie cu acest model ce pare a copia într-un fel sau altul iPhone-ul celor de la Apple.

Ce ne intrigă la această fotografie, nu sunt asemănările cu iPhone, ci uriașele margini de pe panoul frontal, elemente pe care fanii HTC au ajuns să le considere un adevărat punct negativ. Din câte știm deja, HTC One A9 va sosi cu display Full HD de 5 inch, procesor octa-core Snapdragon 617 și 2 GB memorie RAM.

HTC One A9

La pachet se vor afla și o cameră foto principală de 13 megapixeli, respectiv un senzor selfie de 4 megapixeli. Se așteaptă ca One A9 să ne aducă un scanner de amprente, și o carcasă cu grosime de sub 7 mm.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×