Huawei Honor Play surprins rulând Fuchsia OS, ar putea ajunge si pe alte modele Huawei

3.006 ori
<b>Huawei Honor Play surprins rulând Fuchsia OS, ar putea ajunge si pe alte modele Huawei</b>În ultima săptămâna o veste bizară a apărut online, legând Huawei și Google într-un mod neașteptat. Huawei Honor Play a fost surprins rulând Fuchsia OS. Încercam să disecam situația mai jos.

În ultima săptămâna o veste bizară a apărut online, legând Huawei și Google într-un mod neașteptat. Huawei Honor Play a fost surprins rulând Fuchsia OS. Încercam să disecam situația mai jos.

Google încearcă de ceva vreme să creeze o a treia platformă software atractivă pentru terminalele mobile, după Chrome OS și Android. E vorba despre Fuchsia OS, care e la câțiva ani distanță de variantă finală. Recent au apărut dovezi că platformă ar fi fost testată pe Huawei Honor Play, telefon axat pe gaming la preț atractiv și cerut des la review la Mobilissimo.ro.

Un inginer de la ramura Honor a postat o secțiune de cod pe Google Open Source Community. Inginerul a bootat Honor Play în Zircon, kernel-ul pentru Fuchsia OS.

Google și Huawei nu sunt străine de proiecte comune, cele două companii dezvoltând împreună apreciatul Nexus 6P. Un inginer de la ramura Honor a postat o secțiune de cod pe Google Open Source Community. Inginerul a bootat Honor Play în Zircon, kernel-ul pentru Fuchsia OS.

Nu avem și alte detalii din păcate. Porțiunea de cod a adăugat suport pentru Kirin 970 pe Fuchsia OS. Pe viitor Fuchsia ar putea ajunge și pe modele că P20 Pro sau Mate 10 Pro, plus Huawei Nova 3, conform sursei. Fuchsia OS a apărut prima oară că un sistem de operare lite pentru produsele smart home.

Față de Chrome OS și Android, care sunt bazate pe kernel Linux, Fuchsia se bazează pe noul kernel "Zircon". Prima oară apărea pe Github în august 2016. Codul sursă indică o universalitate, care îi permite să ruleze pe telefoane, tablete, PC-uri și hub-uri smart home.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×