Huawei lansează smartphone-ul de buget Honor 3C Play; vine cu display HD de 5 inch și un preț de doar 95$

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.136 ori
<b>Huawei lansează smartphone-ul de buget Honor 3C Play; vine cu display HD de 5 inch și un preț de doar 95$</b>în cursul zilei de ieri, cei de la Huawei au anunțat lansarea unui nou produs cu preț redus ce aduce la pachet dotări destul de bune. Numele acestui device este Honor 3C Play, iar printre specificațiile sale se remarcă un display IPS HD de 5 inch...

în cursul zilei de ieri, cei de la Huawei au anunțat lansarea unui nou produs cu preț redus ce aduce la pachet dotări destul de bune. Numele acestui device este Honor 3C Play, iar printre specificațiile sale se remarcă un display IPS HD de 5 inch (1.280 x 720 pixeli) și un procesor quad-core.

Huawei Honor 3C Play dispune de un chip quad-core MediaTek tactat la 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM, 4 GB spațiu de stocare, un slot pentru carduri microSD, o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED, o cameră secundară de 2 megapixeli și sistemul de operare Android 4.2 JellyBean peste care a fost aplicată interfața Emotion UI.

Huawei Honor 3C Play

Mai regăsim și conectivitate 3G, Bluetooth 4.0, WiFi, GPS, AGPS și o baterie de 2.000 mAh ce promite o autonomie de până la 200 ore în modul standby. Aflăm că Huawei Honor 3C Play va sosi pe piața din China la un preț de doar 95$ în 5 variante de culoare: negru, alb, galben, albastru și roz. Pentru moment nu se cunosc detalii cu privire la un eventual debut și la nivel internațional.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×