Huawei lansează telefoanele Honor 8X şi Honor 8X Max: ecrane generoase cu decupaj, camere duale, baterii mari

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.782 ori
<b>Huawei lansează telefoanele Honor 8X şi Honor 8X Max: ecrane generoase cu decupaj, camere duale, baterii mari</b>Ultimele ore ne-au adus și lansarea smartphone-urilor Huawei Honor 8x, respectiv Honor 8x MAX - phablet-uri cu diagonale generoase și baterii pe măsură. Primul de pe această listă vine cu ecran de 6.5 inch, în timp ce varianta MAX vă oferă

După câteva scăpări şi teasere, inclusiv prin fotografii arătoase, Huawei a anunţat astăzi cele mai noi telefoane Honor. E vorba despre Honor 8X şi Honor 8X Max, terminale cu baterii generoase, camere duale şi procesoarele midrange Kirin 710 şi Snapdragon 636/660.

Huawei Honor 8X

Anul trecut Huawei Honor 7X inaugura conceptul de ecran "FullView 2:1" pentru Huawei, iar succesorul respectă asta. Honor 8X este cel mai mic model din noul duo, dar tot are un ecran destul de mare, cu diagonală de 6.5 inch. Are un breton destul de îngust, dar totuşi nu de tip "picătură". Ecranul oferă o rezoluţie de 2340 x 1080 pixeli, iar telefonul mai aduce şi o baterie de 3750 mAh şi un procesor Kirin 710, gândit ca rival pentru Snapdragon 710 şi produs de Huawei.

O veste bună e că avem un slot triplu pentru carduri, care poate găzdui două SIM-uri şi un microSD în acelaşi timp. Cât despre camere, avem un combo dual în spate, de 20 MP + 2 MP, iar în faţă un shooter selfie de 16 MP. Handsetul oferă până la 6 GB RAM şi 128 GB stocare internă şi rulează Android 8.1 Oreo cu EMUI aplicat peste. Avem parte şi de tehnologie pe bază de AI pentru camere.

Honor 8X porneşte de la 180 de euro pentru varianta cu 4 GB RAM şi se poate comanda de mâine, livrându-se de pe 11 septembrie in China.

Huawei Honor 8X Max

Aici avem de-a face cu un mamut cu diagonală de 7.12 inch şi cu un corp fabricat din sticlă şi metal. Rezoluţia e cumva mai modestă decât la 8X, cu 2244 x 1080 pixeli pe ecran, iar bretonul se face mititel de tot, ca o picătură de apă. Bateria de 5000 mAh sună bine şi era chiar necesară la o diagonală aşa mare. Se schimbă şi procesorul, Huawei optând pentru popularul Qualcomm Snapdragon 636, însoţit de 4 GB RAM şi 64 GB stocare.

Din fericire avem şi o variantă superioară de Huawei Honor 8X Max, cu 6 GB RAM şi procesor Snapdragon 660. Huawei Honor 8X Max are o cameră duală cu rezoluţie mai mică decât Honor 8X, o combinaţie între 16 MP şi 2 MP, iar în față avem o cameră de 8 MP. Măsoară 8.13 mm în grosime şi vine pe nuanţe de albastru şi roşu, printre altele

Honor 8X Max este disponibil la precomandă chiar acum, de la suma de 190 de euro, în varianta cu 4 GB RAM şi Snapdragon 636. Modelul cu Snapdragon 660 vine în octombrie.  Așa cum se vede și în postere nu lipsește GPU Turbo de la posturi. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×