IFA 2015: Acer anunţă primul său telefon Windows 10 Mobile cu funcţie Continuum, Jade Primo (Video)

1.166 ori
<b>IFA 2015: Acer anunţă primul său telefon Windows 10 Mobile cu funcţie Continuum, Jade Primo (Video)</b>&Icirc;n cadrul IFA 2015 Acer a anunţat astăzi primul său model de telefon Windows 10 Mobile cu dotări high end, modelul Jade Primo. El se remarcă prin faptul că aduce suport pentru funcţia Continuum, transform&acirc;ndu-se &icirc;ntr-un...

În cadrul IFA 2015Acer a anunţat astăzi primul său model de telefon Windows 10 Mobile cu dotări high end, modelul Jade Primo. El se remarcă prin faptul că aduce suport pentru funcţia Continuum, transformându-se într-un înlocuitor de PC dacă e conectat la un display.

Terminalul vine cu procesor Qualcomm Snapdragon 808, o cameră de 21 de megapixeli, blitz dual LED şi un ecran Super AMOLED de 5.5 inch, plus o cameră frontală de 8 MP. Va exista şi un dock Continuum oferit la pachet cu handsetul, ce include şi o tastatură şi mouse. Nu avem date despre preţul acestui model sau despre data de lansare, dar îmi imaginez că va avea loc după debutul lui Windows 10 Mobile, adică undeva prin noiembrie sau decembrie.

Acer Jade Primo + Continuum

Jade Primo transformă experienta Windows 10 Mobile în Windows 10 cel standard, atunci când se conectează la un monitor, după cum vedeţi în clipul de mai jos. Trecerea se face rapid şi fluid şi puteţi rula toată suita de productivitate Microsoft fără probleme pe acel "PC" datorită unui dock special. Între timp nu uitaţi să accesaţi Forumul Mobilissimo.ro, unde relatăm live noutăţile de la IFA.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×