IFA 2015: Acer Liquid Z630 hands-on în limba română - phablet midrange solid cu cameră selfie bună (Video)

1.251 ori
<b>IFA 2015: Acer Liquid Z630 hands-on în limba română - phablet midrange solid cu cameră selfie bună (Video)</b>Acer a fost cea mai prolifica companie de la IFA 2015, lans&acirc;nd cele mai multe terminale, 10 la ultimul calcul. Printre ele se numără şi smartphone-ul Acer Liquid Z630, un midranger cu ecran de 5.5 inch, pe care colegul Claudiu &icirc;l trece...

Acer a fost cea mai prolifica companie de laIFA 2015,lansândcele mai multe terminale, 10 la ultimul calcul. Printre ele se numără şi smartphone-ul Acer Liquid Z630, un midranger cu ecran de 5.5 inch, pe care colegul Claudiu îl trece în revistă în clipul de mai jos.

Avem parte de un demo al camerei, care funcţionează destul de fluid, iar acest phablet aduce şi o carcasă cu textură interesantă în zona din spate. Handsetul va sosi pe piaţa în curând, cu Lollipop la bord şi cu un procesor quad core Mediatek MT6735 de 1.3 GHz. Varianta de 8 GB a acestui model aduce şi 1 GB RAM, iar cea cu 16 GB stocare include şi 2 GB RAM.

Acer Liquid Z630

Un aspect interesant aici este includerea unei camere de 8 megapixeli în spate şi a unei camere frontale cu aceeaşi rezoluţie. Terminalul aduce şi suport LTE şi vor exista şi versiuni dual SIM ale sale. Bateria de 4000 mAh este generoasă, iar Android 5.1 pare a fi destul de mult personalizat de către Acer.

;

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×