IFA 2015: Huawei anunţă phabletul Mate S, cu un corp metalic ultrasubțire, ecran 2.5D si Force Touch

2.418 ori
<b>IFA 2015: Huawei anunţă phabletul Mate S, cu un corp metalic ultrasubțire, ecran 2.5D si Force Touch</b>Astăzi la Berlin, &icirc;n cadrul IFA 2015, Huawei a anunţat oficial noul său phablet Mate S. Se pare că toate scăpările legate de acest model se confirmă, dar recunoaştem că handsetul e mai subţire dec&acirc;t ne asteptam. &nbsp; Avem de-a face...

Astăzi la Berlin, în cadrul IFA 2015, Huawei a anunţat oficial noul său phablet Mate S. Se pare că toate scăpările legate de acest model se confirmă, dar recunoaştem că handsetul e mai subţire decât ne asteptam.

Avem de-a face cu un smartphone cu design metalic aici, care oferă practic o variantă evoluată a designului lui Huawei Mate 7. Huawei Mate S aduce o carcasă complet metalica, un ecran AMOLED Full HD de 5.5 inch cu panou 2.5D şi protecţie Gorilla Glass. Muchiile sale sunt foarte subţiri, de doar 2.65 mm, iar telefonul are un spate curbat, fiind astfel mai ergonomic.

IFA 2015: Huawei anunţă phabletul Mate S, cu un corp metalic ultrasubtire, ecran 2.5D si Force Touch

La bord se afla procesorul Kirin 935, 3 GB RAM, o cameră de 13 megapixeli cu senzor RGBW, stabilizare optică, blitz dual LED dual tone şi un procesor special pentru semnalul optic. În faţă se află o cameră selfie de 8 MP, cu posibilitatea de realizare a unui selfie prin apăsarea senzorului pentru amprente din spate. Terminalul va sosi în peste 30 de ţări începând cu data de 15 septembrie, iar modelul standard, cu 32 GB stocare va costa 649 de euro.

Huawei Mate S

Cel de 64 GB va costa 699 euro şi va exista şi o versiune Force Touch, disponibilă doar pe anumite pieţe. Această tehnologie, prezenta pe Mate S percepe diferite nivele de presiune aplicate pe ecran, permiţându-i utilizatorului să dea zoom în fotografii sau să pornească o anumită aplicaţie, totul cu un anumit nivel de presiune. Huawei a anunţat pentru acest model şi tehnologiile Fingerprint Sense 2.0 şi Knuckle Sense 2.0.

IFA 2015: Huawei anunţă phabletul Mate S, cu un corp metalic ultrasubtire, ecran 2.5D si Force Touch

Prima creşte securitatea amprentării şi viteza, dar şi funcţionalitatea senzorului pentru amprente. Acesta poate fi folosit acum pentru a scrolla în fotografii, face selfie-uri, răspunde la apeluri şi anula o notificare. Knuckle Sense 2.0 permite utilizarea de simboluri desenate pe ecran ca shortcuturi şi "ciocănirea" pe ecran pentru a captura porţiuni din clipuri video spre exemplu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×