iPhone 2.0.1 - analiza update-ului de software

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.055 ori
<b>iPhone 2.0.1 - analiza update-ului de software</b>Dupa ce ieri va anuntam ca iPhone-ul, in cele 2 variante ale sale, dar si iPod Touch beneficiaza de un nou software, 2.0.1, a venit momentul sa aflam ce "stie sa faca" acest soft, prin intermediul unor teste ale baietilor de la Infosyncworld. Sa vedem ce...

Dupa ce ieri va anuntam ca iPhone-ul, in cele 2 variante ale sale, dar si iPod Touch beneficiaza de un nou software, 2.0.1, a venit momentul sa aflam ce "stie sa faca" acest soft, prin intermediul unor teste ale baietilor de la Infosyncworld. Sa vedem ce erori au fost remediate si ce functii noi include acest software:

Este important de mentionat faptul ca aplicatiile nu se mai blocheaza pe iPhone, cum o faceau in cazul versiunilor predecente, chiar daca rulati Super Monkey Ball sau Where, 2 dintre aplicatiile cu cea mai mare probabilitate de a "muri". Deschiderea si inchiderea aplicatiilor dureaza mai mult timp, dar nu ne vom plange, de dragul stabilitatii sistemului. Nu totul este perfect, deoarece acum lista de contacte isi face aparitia in doar 1-2 secunde, rezolvand problemele pe care la avea versiunea 2.0.0, dar aplicatia iPod nu se comporta la fel de bine.

Vor fi momente cand veti dori sa vizualizati lista de audiobooks cu ajutorul aplicatiei iPod, dar aceasta va deschide lista de melodii, spre exemplu. Desi multi utilizatori de iPhone se asteapta ca viitoarele update-uri sa dea frau liber potentialului telefonului, deocamdata nu exista imbunatatiri ale vietii bateriei sau ale receptiei semnalului. In cele din urma, trebuie sa mentionam ca procesul de backup dureaza enorm pe iphone, iar aranjarea iconurilor pe ecran se face haotic in cazul aplicatiilor updatate.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×