iPhone 3G, cea mai buna momeala la pescuit!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.955 ori
<b>iPhone 3G, cea mai buna momeala la pescuit!</b>Daca sunteti fericitul posesor al unui iPhone 3G, dar l-ati scapat pe jos, distrugandu-l in totalitate, aveti acum sansa sa prindeti cei mai grasi pesti folosind ca momeala partile sale componente. Captain-ahab, un oarecare internaut a scapat iPhone-ul...

Daca sunteti fericitul posesor al unui iPhone 3G, dar l-ati scapat pe jos, distrugandu-l in totalitate, aveti acum sansa sa prindeti cei mai grasi pesti folosind ca momeala partile sale componente.

Captain-ahab, un oarecare internaut a scapat iPhone-ul sau 3G in raul Farmington, handsetul "decedand" la scurt timp dupa. Cum 200 de dolari plus abonament trebuie folositi cumva, ghinionistul a transformat resturile telefonului in zeci de momeli pentru viitoarea sa partida de pescuit.

Acestea pot fi vazute in imaginea de mai sus si trebuie sa recunoastem ca ele arata destul de bine... daca am fi pesti si unii foarte, foarte creduli. Asteptam sa vedem ce fel de captura va avea acest pescar indraznet, pentru a mai bifa o reusita pe lista lui Steve Jobs: atractia fata de vietati marine a lui iPhone 3G.

Sursa: Gadget Zone

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×