iPhone 6 ar putea sosi În 3 versiuni, nu doar 2, inclusiv una de 4 inch

Autor:  | Publicat în:  Apple 788 ori
<b>iPhone 6 ar putea sosi În 3 versiuni, nu doar 2, inclusiv una de 4 inch</b>Iată că o nouă teorie cu privire la iPhone 6 a apărut pe web, de această dată incluzând în ecuație și un model de 4 inch. Se pare că noul iPhone va avea, pe lângă varianta de 5.5 inch și 4.7 inch și una de 4 inch, dacă ne luăm după...

Iată că o nouă teorie cu privire la iPhone 6 a apărut pe web, de această dată incluzând în ecuație și un model de 4 inch. Se pare că noul iPhone va avea, pe lângă varianta de 5.5 inch și 4.7 inch și una de 4 inch, dacă ne luăm după ultimele informații apătute pe web.

Publicația taiwaneză DigiTimes a furnizat această informație, citând surse din rândul distribuitorilor. Imaginea de mai sus (concept) exemplifică această abordare și vă reamintesc că iPhone 6 de 4.7 inch ar trebui teoretic să sosească la toamnă, în vreme ce versiunea de 5.5 inch ar sosi la final de an sau în 2015 în cel mai rău caz. Despre versiunea de 4 inch nu se știu prea multe, dar el ar putea servi drept un soi de "iPhone 6c".

Mai există o variantă aici și anume că Apple să lanseze un iPhone 5s de 8 GB, care să fie chiar acest al treilea handset. Analistul Ming-Chi Kuo a avansat această teorie cu ceva vreme în urmă și pare destul de plauzibilă. Având în vedere că iPhone 5c nu a fost atât de bine primit pe cât se aștepta Apple, nu cred că vom vedea un urmaș pentru acel device.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×