iPhone Lite și iPhone 5 comparate În noi imagini clare

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.342 ori
<b>iPhone Lite și iPhone 5 comparate În noi imagini clare</b>Ne-am obișnuit ca fiecare zi să ne aducă noi imagini cu iPhone Lite, care nu prea mai are mistere pentru noi. Astăzi asistăm la o comparație dintre acest model de buget și iPhone 5, flagshipul anului trecut de la Apple. &nbsp; Ca de obicei, surse...

Ne-am obișnuit ca fiecare zi să ne aducă noi imagini cu iPhone Lite, care nu prea mai are mistere pentru noi. Astăzi asistăm la o comparație dintre acest model de buget și iPhone 5, flagshipul anului trecut de la Apple.

Ca de obicei, surse din China sunt responsabile cu această scăpare și se pare că terminalul Lite va avea două versiuni, după cum aflam ieri. Ambele vor avea ecrane de 4 inch, dar vor diferi procesoarele și opțiunile de conectivitate. Observați că noul venit pare o idee mai puțin lat decât iPhone 5 și are partea superioară și inferioară mai rotunjită.

iPhone Lite și iPhone 5 comparate În noi imagini clare

Handsetul Lite va avea procesor dual core Samsung, 1 GB RAM, Bluetooth 4.0 și conectivitate 4G. încă nu e clar ce fel de camera va incorpora, deși dacă păstrează dotările lui iPhone 5, ar trebui să fie cam aceeași cameră. Observați și poziționarea grilelor pentru difuzoare din partea inferioară, cu mult mai puține orificii pe iPhone Lite. Se însemne asta că primim difuzoare mai mici?

iPhone Lite și iPhone 5

iPhone Lite și iPhone 5

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×