iPhone-urile de 6.1 inch şi 6.5 inch apar sub formă de machete pe web; Iată fotografii

1.988 ori
<b>iPhone-urile de 6.1 inch şi 6.5 inch apar sub formă de machete pe web; Iată fotografii</b>Începutul săptămânii ne aduce și un leak asociat noilor modele iPhone de 6.1 și 6.5 inch, terminale pe care le așteptăm lansate oficial în luna septembrie a acestui an. Descoperim astăzi fotografii cu noile dispozitive care adoptă același design

După multiple randări, imagini CAD, dimensiuni, speculaţii şi scăpări pentru viitoarele iPhone-uri, acum e momentul să vedem şi machete ale lor. E vorba despre machetele de iPhone-uri cu ecran de 6.1 inch şi 6.5 inch, pe care le puteţi admira în fotografii mai jos.

Machete iPhone 2018

Judecând după informaţiile cunoscute până acum, acestea ar fi iPhone X Plus, în cazul modelului de 6.5 inch cu panou OLED şi apoi cel de 6.1 inch va fi iPhone 9, cel cu panou LCD şi preţ mai mic. Acesta din urmă a apărut în ultima săptămână ca terminal amânat de Apple până în octombrie sau mai târziu din cauza unor dificultăţi în producţie. Nu pot spune că sunt foarte surprins de ce vedem în aceste imagini.

Ambele terminale sunt fabricate din sticlă şi metal, par să aibă ramă din oţel inoxidabil, iar iPhone 9 are o cameră singulară în spate, în vreme ce iPhone X Plus are o cameră duală. Au sticlă în spate şi breton. Bliţul dual tone se află între cei doi senzori de cameră de pe iPhone X Plus.

Mai nou a apărut un zvon ce afirmă că aşa numitul iPhone 9 se va vinde sub numele de "iPhone (2018)" şi ar urma să fie cel mai ieftin produs Apple din acest an. Ambele telefoane ar trebui să aibă procesor Apple A12, rezoluţii similare şi probabil va fi diferenţa de 1 GB RAM între ele. Circulă şi o perioadă în jurul datei de 11 septembrie pentru conferinţa oficială de debut.

Preţul de pornire pentru iPhone (2018) ar fi de 699 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×