Lenovo S60-w primește certificarea TENAA; Un nou telefon ce clonează iPhone 5c

881 ori
<b>Lenovo S60-w primește certificarea TENAA; Un nou telefon ce clonează iPhone 5c</b>Lenovo a primit recent certificarea TENAA, FCC-ul chinez pentru un nou handset cu dotări midrange. Acest model, Lenovo S60-w poate fi văzut în fotografii oficiale mai jos, iar o privire către dotările și lookul sau ne indică faptul că avem de-a...

Lenovo a primit recent certificarea TENAA, FCC-ul chinez pentru un nou handset cu dotări midrange. Acest model, Lenovo S60-w poate fi văzut în fotografii oficiale mai jos, iar o privire către dotările și lookul sau ne indică faptul că avem de-a face cu o clonă pentru iPhone 5c.

Terminalul măsoară 7.77 mm în grosime, cântărește 129.5 grame și vine în culori că alb, roz, galben sau gri. Acest handset dispune de un ecran de 5 inch, cu rezoluție 720p și panou IPS. Lenovo S60-w oferă suport LTE și rulează Android 4.4.4 folosind un procesor quad core de 1.2 GHz, cu origini necunoscute. Acest model are parte de 1 GB RAM, 8 GB stocare, Bluetooth și conectivitate USB.

Camerele sale au rezoluții de 13 megapixeli, pentru cea principală și 5 megapixeli pentru cea frontală, ele sosind și cu suport pentru captura video Full HD. Acest handset oferă și un slot microSD cu suport pentru până la 32 GB extra de stocare. Designul sau e unul destul de banal, cu format dreptunghiular și colțuri ușor rotunjite.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×