Lenovo Z5 este acum oficial cu ecran de 6.2 inch și procesor SD636; Rival pentru ZenFone 5 la jumătate de preț

3.975 ori
<b>Lenovo Z5 este acum oficial cu ecran de 6.2 inch și procesor SD636; Rival pentru ZenFone 5 la jumătate de preț</b>Astăzi a venit și debutul lui Lenovo Z5, un telefon care pe seama leak-urilor și chiar a teserelor oficiale se anunța a fi un super smartphone cu ecran fără margini și dotări de top. Nimic mai greșit pentru că în realitate Lenovo Z5 este doar un

În cadrul unui eveniment ce a luat sfârșit cu doar câteva momente în urmă, Lenovo a anunțat lansarea smartphone-ului numit Lenovo Z5 - telefon care nu se ridică la înălțimea așteptărilor. Pe seama leak-urilor și chiar a materialelor teaser oficiale ne așteptam la un handset cu ecran fără margini și la un pachet hardware high-end. Nu este vorba de așa ceva pentru că în realitate avem de-a face cu un device mid-range.

Lenovo Z5

Ecranul FHD+ de 6.2 inch cu aspect 19:9 ce se promova a fi drept edge-to-edge este doar un panou standard care pe deasupra mai aduce și un decupaj în partea de sus fără vreun scop clar. Se promite pe hârtie un raport screen to body de 90% și aflați că avem un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 636, soluția grafică Adreno 509, 6 GB RAM și 64 sau 128 GB de stocare flash. 

Lenovo Z5

Pe lista de dotări mai avem o baterie de 3300 mAh cu suportpentru încărcare rapidă via port USB Type-C, o cameră frontală de 8 megapixeli cu aplicații AI și în spate o cameră duală de 16 + 8 megapixeli. Lenovo Z5 rulează din fabrică Android 8.0 Oreo, dar oficialii companiei au promis că terminalul va primi Android P.

Telefonul sosește pe negru, albastru și cameleon, iar prețul pentru varianta de 64 GB este de 173 euro, în vreme ce pentru modelul de 128 GB stocare veți scoate din buzunar 240 euro. Lenovo Z5 este clar un rival pentru ASUS ZenFone 5, telefon care se vinde la o sumă aproape dublă în condițiile în care are în mare același pachet hardware. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×