LG ar fi fost selectată pentru a produce următorul telefon Nexus, conform unor zvonuri din Coreea

902 ori
<b>LG ar fi fost selectată pentru a produce următorul telefon Nexus, conform unor zvonuri din Coreea</b>După ce ultimele zvonuri din domeniu dădeau drept sigură selectarea unei companii din China pentru a produce următorul terminal Nexus, se pare că atenţia Google se &icirc;ntoarce tot către Coreea de Sud. Publicaţia coreeană eToday are un material...

După ce ultimele zvonuri din domeniu dădeau drept sigură selectarea unei companii din China pentru a produce următorul terminal Nexus, se pare că atenţia Google se întoarce tot către Coreea de Sud. Publicaţia coreeană eToday are un material în care citează surse ce afirmă că LG ar fi fost selectată pentru a realiza următorul model Nexus.

Inginerii Google s-ar fi întâlnit cu reprezentanţi LG în Coreea de Sud, pentru a discuta legat de un handset cu numele de cod "N000". Angajaţii creatorului lui Android ar fi vizitat departamentul de cercetare şi dezvoltare LG, dar şi laboratoarele unde se testează tehnologii de încărcare wireless, ecrane şi stabilizarea optică a camerei. E ştiut faptul că Nexus 9 şi Nexus 6 nu au fost chiar hituri, primul din cauza anumitor funcţii care nu erau chiar de top şi al doilea din cauza formatului prea mare.

LG nu e străină de seria Nexus, având deja bifate Nexus 4 şi Nexus 5, unul mediocru şi unul excelent. Numele "Nexus 7" e vehiculat pentru acest device, deşi el aparţine deja de 2 tablete. Putem doar să sperăm că Google şi LG nu vor face greşeala de a lansa un telefon de 7 inch, care ar fi popular doar în Asia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×