LG Exo, un telefon concept cu un exoschelet ultra-rezistent

2.431 ori
<b>LG Exo, un telefon concept cu un exoschelet ultra-rezistent</b>LG Exo este un telefon concept creat de catre designerul Benjamin Lotte, care ne informeaza ca terminalul se bazeaza pe un sistem scheletic. Acesta protejeaza componentele din interiorul handsetului, facandu-l mai rezistent. &nbsp; &nbsp; Rezistenta lui...

LG Exo este un telefon concept creat de catre designerul Benjamin Lotte, care ne informeaza ca terminalul se bazeaza pe un sistem scheletic. Acesta protejeaza componentele din interiorul handsetului, facandu-l mai rezistent.

Rezistenta lui Exo este datorita unui exoschelet din polymer, care ii protejeaza partea interioara si sustine stratul extern din cauciuc. Telefonul LG vine cu un corp cu forma curbata, o ergonomie impresionanta si o durabilitate crescuta. Dotarile sale includ un display OLED flexibil, inca un plus pentru rezistenta acestui concept.

Sub carcasa sa dura ca piatra descoperim un procesor Snapdragon de 1.5 GHz, iar printre specificatiile lui Exo se mai afla o camera de 5 megapixeli wide angle, o baterie Li-Ion si ecranul anterior mentionat, cu o diagonala de 3.8 inchi.

Conceptul LG Exo

Conceptul LG Exo

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×