LG G Pro 2 e acum disponibil În Asia, Îl așteptăm și la noi

Autor:  | Publicat în:  LG 802 ori
<b>LG G Pro 2 e acum disponibil În Asia, Îl așteptăm și la noi</b>LG G Pro 2 e la ora actuală cel mai bine dotat telefon al companiei sud-coreene, deși el e mai degrabă un phablet. Debutând la showurile tech de la începutul anului, acest device a ajuns deja în magazinele din Asia. &nbsp; Cunoscut și drept "LG G...

LG G Pro 2 e la ora actuală cel mai bine dotat telefon al companiei sud-coreene, deși el e mai degrabă un phablet. Debutând la showurile tech de la începutul anului, acest device a ajuns deja în magazinele din Asia.

Cunoscut și drept "LG G Flex fără curbă", acest model este un handset cu ecran Full HD de 5.9 inch și margini de doar 3.3 mm. El suportă captură video 4K folosind o cameră de 13 MP, deblocare prin Knock Code cu cod morse pe ecran și are un procesor Snapdragon 800 la interior. Primim și 3 GB RAM și niște variante interesante de culoare.

Platforma aleasă aici este KitKat, iar acest produs va debuta în Hong Kong, Taiwan, Singapore și Vietnam în următoarele zile. America de Nord și Europa vor fi apoi următoarele piețe de lansare, la o data încă neanunțată. Mă aștept la un preț de peste 650 de euro aici, sau poate chiar 700, atunci când acest model ajunge la noi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×