LG G4 ajunge și în oferta CEL.ro la un preț de 3.349 lei

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.311 ori
<b>LG G4 ajunge și în oferta CEL.ro la un preț de 3.349 lei</b>După ce anterior, QuickMobile lista &icirc;n oferta de produse smartphone-ul LG G4, iată că astăzi device-ul &icirc;n cauză poposește și la CEL.ro, retailer ce afișează un preț de 3.349 lei pentru varianta cu capac spate din plastic ce este...

După ce anterior, QuickMobile lista în oferta de produse smartphone-ul LG G4, iată că astăzi device-ul în cauză poposește și la CEL.ro, retailer ce afișează un preț de 3.349 lei pentru varianta cu capac spate din plastic ce este disponibilă pe alb, gri, sau auriu.

La nivel hardware, LG G4 adoptă un display Quad HD de 5.5 inch ce oferă tehnologia Quantum de nouă generație pentru o luminozitate ridicată și o reproducere a culorilor mult mai apropiată de realiate. Avem parte de un procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808, 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare.

LG G4 ajunge și în oferta CEL.ro la un preț de 3.349 lei

Camera este și ea un punct forte regăsit pe acest terminal, senzorul principal oferind o rezoluție de 16 megapixeli, un bliț LED și un modul de focalizare laser. De asemenea camera beneficiază și de stabilizare optică de nouă generație și deschidere f/1.8.

Prețuri LG G4:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×