LG Ice Cream Smart este numele unui nou smartphone cu clapetă ce urmează a debuta În Coreea de Sud

539 ori
<b>LG Ice Cream Smart este numele unui nou smartphone cu clapetă ce urmează a debuta În Coreea de Sud</b>Cu toate că telefoanele cu clapetă au cam dispărut de pe piața europeană, acestea încă sunt la mare căutare în Asia, regiune în care chiar de curând operatorul japonez KDDI a introdus un astfel de model. Prin intermediul contului de Twitter...

Cu toate că telefoanele cu clapetă au cam dispărut de pe piața europeană, acestea încă sunt la mare căutare în Asia, regiune în care chiar de curând operatorul japonez KDDI a introdus un astfel de model. Prin intermediul contului de Twitter @upleaks descoperim astăzi faptul că și LG pregătește un flip-phone inteligent.

O imagine a acestui device numit LG Ice Cream Smart a fost postată de curând pe web, material ce ne devăluie un terminal destul de simplist care rulează Android. Aflăm că o variantă a acestuia non-smart a fost lansată pe piață în 2008.

De asemenea, remarcăm și un buton de navigare foarte interesant, la fel ca și numele său de desert. Rămâne de văzut ce alte informații vom primi despre acest flip-phone în viitor, și desigur să aflăm ce specificații primim la interior.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×