LG Optimus 3D P920 Își face apariția Într-un clip promoțional ce amintește de Wii (Video)

2.250 ori
<b>LG Optimus 3D P920 Își face apariția Într-un clip promoțional ce amintește de Wii (Video)</b>Azi este ziua scăpărilor și după ce am putut vedea cum un robot Transformers se poate transforma în tabletă LG și viceversa, iată că o tânără domnișoară învață fitness de la un telefon 3D LG. Este vorba despre modelul LG Optimus 3D P920,...

Azi este ziua scăpărilor și după ce am putut vedea cum un robot Transformers se poate transforma în tabletă LG și viceversa, iată că o tânără domnișoară învață fitness de la un telefon 3D LG. Este vorba despre modelul LG Optimus 3D P920, al cărui prim clip promoțional îl puteți vedea mai jos.

Cu un voice over cel puțin ciudat, acest clip prefațează unul dintre noile modele de smartphone LG Optimus, pe care le vom vedea la Mobile World Congress. Terminalul vine cu ecran și cameră 3D, procesor dual core și RAM multi channel, dacă speculațiile cu privire la LG Optimus 3D sunt reale. Nu vă așteptați totuși ca grafica tridimensională să fie chiar atât de avansată ca în acest clip promoțional și nici la o experiență atât de apropiată de Wii.

LG rămâne totuși o companie cu o premieră la capitolul 3D, având primul telefon în portofoliu cu suport pentru o astfel de grafică. în plus, nu va fi nevoie de ochelari speciali pentru a vizualiza conținuturi tridimensionale, ceea ce este oricând un mare plus. și acum, către fitness si MWC!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×