LG Optimus Exceed 2, un telefon gata de debut prin Verizon În regim prepaid

Autor:  | Publicat în:  LG 850 ori
<b>LG Optimus Exceed 2, un telefon gata de debut prin Verizon În regim prepaid</b>LG nu se sfiește să lanseze o gamă atractivă de telefoane midrange prin operatorul Verizon din SUA și deja are câteva serii de terminale care își cauta continuarea în acest an. LG Optimus Exceed 2 este un astfel de model, care vinde în...

LG nu se sfiește să lanseze o gamă atractivă de telefoane midrange prin operatorul Verizon din SUA și deja are câteva serii de terminale care își cauta continuarea în acest an. LG Optimus Exceed 2 este un astfel de model, care vinde în continuarea lui LG Lucid și Exceed 1.

Noul venit a fost că de obicei scăpat pe web de @evleaks și poate fi admirat în imaginea de mai sus. Acest model ar trebui să aducă LTE la un preț redus și dotări midrange. Nu avem informații despre lansarea sa, dar am o bănuială că un astfel de telefon este înrudit cumva cu seria LG L3 pe care am văzut-o debutând la MWC 2014.

Dacă LG Lucid, precursorul acestui model avea un display de 4 inch și Android 4.0, plus CPU dual core Snapdragon, ei bine de la LG Optimus Exceed 2 se așteaptă Android 4.2, un procesor Snapdragon 400 și o cameră de 5 MP. Se vehiculează și un preț în jurul valorii de 129.99 dolari, apropiat de prețul predecesorului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×